Reviews

Hotel Albert 1
Koning Albert-I-laan 2-4 ('t Zand)
8000 Bruges



Positieve reviews: 91.3 %
Aantal reviews: 134

●●●●●
○○○○○

Service:
●●●●●
○○○○○
Kamer:
●●●●●
○○○○○
Locatie:
●●●●●
○○○○○
Hygiëne:
●●●●●
○○○○○
Prijs/kwaliteit verhouding:
●●●●●
○○○○○
Ontbijt:
●●●●●
○○○○○


●●●●●○○○○○

12.06.2024,
Daane
,
Leeftijd 60-70 jaar

Het was gewoon een fantastisch weekend

Geachte familie Daane,

Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn blij te horen dat je een fantastisch weekend bij ons hebt gehad.

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

met vriendelijke groeten,

Hotelmanager


●●●●●○○○○○

26.05.2024,
Jan Thoelen
,
Leeftijd 70-80 jaar

Zeker een aanrader, bij een volgend bezoek aan Brugge hopelijk vrij.

Beste Jan Thoelen,

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling en voor het aanbevelen van ons hotel. We zijn verheugd te horen dat u een uitstekend verblijf bij ons heeft gehad.

We zijn blij dat u de vriendelijke ontvangst, de goed onderhouden kamer en badkamer, en de gunstige ligging ten opzichte van het concertgebouw en het stadscentrum heeft gewaardeerd. Netheid is een topprioriteit voor ons, en we zijn blij dat het aan uw verwachtingen voldeed.

We kijken ernaar uit om u terug te verwelkomen bij uw volgende bezoek aan Brugge.

Met vriendelijke groeten,

Hotel Albert 1 Beheer


●●●●●○○○○○

03.05.2024,
Nicolette
,
Leeftijd 50-60 jaar

Aan te raden als hotel voor kort verblijf

Beste Nicolette,
Dankuwel voor de feedback en voor het aanbevelen van ons! We zijn blij om te horen dat u een aangenaam verblijf heeft gehad en heeft genoten van onze gastvrijheid, netheid en gunstige locatie. Uw tevredenheid is onze prioriteit en we kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
Met vriendelijke groeten,

Christoph en team


●●●●●○○○○○

24.04.2024,
Leeftijd 50-60 jaar

Prima hotel voor een bezoek aan Brugge

Geachte heer Van Zanden,

Bedankt voor het kiezen van ons hotel voor uw bezoek aan Brugge, en voor het nemen van de tijd om uw feedback met ons te delen. We zijn blij te horen dat u een aangename ervaring heeft gehad.

We waarderen uw positieve opmerkingen over ons vriendelijke receptiepersoneel en de netheid van onze faciliteiten. Het is geweldig om te weten dat u onze locatie perfect vond om het stadscentrum te verkennen.

Uw feedback over de grootte van de kamer is genoteerd.

We zijn blij dat u genoten heeft van ons ontbijtaanbod.

Nogmaals bedankt voor uw beoordeling en we hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,

managementteam


●●●●●○○○○○

22.04.2024,
Berry Honing
,
Leeftijd 50-60 jaar

Prima hotel net buiten het oude centrum van Brugge. Ideale plek om de oude stad te verkennen en te genieten van al het moois, terrasjes en restaurants. Aanrader.

Beste Berry,

Bedankt voor uw positieve feedback en aanbeveling! We zijn verheugd om te horen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons. Onze locatie net buiten het oude centrum van Brugge biedt inderdaad een ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen en te genieten van de vele bezienswaardigheden, terrasjes en restaurants.

We waarderen uw vriendelijke opmerkingen over onze ontvangst, de kwaliteit van de kamers en de netheid van ons hotel.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een even plezierig verblijf!

Met vriendelijke groeten,
Het hotelmanagementteam


●●●●●○○○○○

10.04.2024,
Sanne
,
Leeftijd 30-40 jaar

Zeer aangenaam

Beste Sanne,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden over uw verblijf bij ons. We zijn verheugd te horen dat u een zeer aangename ervaring heeft gehad.

Nogmaals bedankt voor uw feedback en we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in ons hotel.

Met vriendelijke groeten,
Team Hotel Albert 1***


●●●●●○○○○○

03.04.2024,
Ruud
,
Leeftijd 50-60 jaar

Mooi authentiek hotel met vriendelijk personeel en heerlijk ontbijtservice.

Beste Ruud,

Hartelijk dank voor uw mooie feedback! We zijn verheugd te horen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons.

Ons team doet er alles aan om onze gasten een warm welkom en een aangenaam verblijf te bieden, en het doet ons goed te horen dat dit ook uw ervaring was. We zijn blij dat u onze authentieke sfeer, vriendelijk personeel en heerlijke ontbijtservice hebt gewaardeerd.

Als u in de toekomst terugkeert naar onze prachtige stad, hopen we u opnieuw te mogen verwelkomen in ons hotel.

Met vriendelijke groet,
hotel managementteam


●●●●●○○○○○

11.02.2024,
Leeftijd 70-80 jaar

Een echte aanrader.

Mevrouw,
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons. Het doet ons enorm veel plezier om te horen dat u ons hotel ten zeerste aanbeveelt.

We zijn blij te vernemen dat u ons onthaal hebt ervaren als een warm welkom, vergelijkbaar met het ontvangen worden door familie. Ook is het fijn te horen dat u tevreden was over de netheid en het comfort van de kamer, evenals de centrale ligging van ons hotel.

Uw lovende woorden over de hygiëne van ons ontbijt, dat aan tafel wordt geserveerd, stellen we zeer op prijs. Het is ons doel om onze gasten een onberispelijke service te bieden, en het doet ons deugd te horen dat we hierin zijn geslaagd.

Nogmaals hartelijk dank voor uw aanbeveling. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een even aangenaam verblijf.

Met vriendelijke groeten,
managementteam


●●●●●○○○○○

08.02.2024,
Beaujean
,
Leeftijd 50-60 jaar

Goed gelegen hotel, vriendelijke bediening. Mooie kamers en heerlijk ontbijt!!!!

Geachte heer Beaujean

Hartelijk dank voor uw positieve opmerkingen over ons hotel. We zijn verheugd dat u genoten heeft van onze gunstige ligging, vriendelijke service, mooie kamers en heerlijk ontbijt. We streven ernaar om onze gasten een geweldige ervaring te bieden, en het is fijn om te horen dat we daarin geslaagd zijn.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een net zo aangenaam verblijf.

Met vriendelijke groet,
hotelmanagementteam


●●●●●○○○○○

01.02.2024,
DAVID
,
Leeftijd 50-60 jaar

Heel tevreden , komen zeker nog eens terug

Beste David,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback en voor het delen van uw ervaring met ons. We zijn verheugd te horen dat u tevreden was met uw verblijf in ons hotel en dat u van verschillende aspecten van uw verblijf heeft genoten.

Het doet ons goed om te weten dat u ons vriendelijke en behulpzame onthaal waardeerde, evenals de netheid van de kamer en de nabijheid van het centrum. We streven er altijd naar om een uitstekende service te bieden aan al onze gasten, en het is fijn om te horen dat onze inspanningen gewaardeerd worden.

We waarderen ook uw opmerkingen over het ontbijt. Het is ons doel om onze gasten een smakelijke en bevredigende start van de dag te bieden, en we zijn blij dat u van uw ontbijt genoten heeft.

Nogmaals bedankt voor uw positieve beoordeling en uw voornemen om terug te keren. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een net zo aangenaam verblijf.

Met vriendelijke groeten,

Hotelmanagement


●●●●●○○○○○

20.12.2023,
Leeftijd 60-70 jaar

Prijs kwaliteit zéér goed!

geachte familie Verbruggen,

Hartelijk dank voor uw positieve opmerking over de prijs-kwaliteitverhouding van ons hotel. We zijn verheugd dat u tevreden bent met wat wij te bieden hebben.

Ons doel is altijd om een uitstekende service te bieden tegen redelijke prijzen, en het is geweldig om te horen dat u dit waardeert. Mocht u nog verdere feedback hebben of specifieke suggesties, staan we altijd open voor uw input.

We hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen en danken u voor uw waardering.

Met vriendelijke groet,

hotelmanagementteam Albert I***


●●●●●○○○○○

10.11.2023,
Leeftijd 60-70 jaar

Vriendelijk ontvangen, zeer goed ontbijt. Voor herhaling vatbaar.

Geachte Gast,
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaringen bij Hotel Albert 1. We zijn blij te vernemen dat u vriendelijk ontvangen werd en dat u ons ontbijt als zeer goed hebt ervaren. Het doet ons deugd te horen dat u overweegt om bij ons terug te keren.

We waarderen ook uw gedetailleerde beoordeling op de verschillende aspecten van uw verblijf, zoals de vriendelijke ontvangst, de netheid van de kamer, de gunstige locatie, en de prijs-kwaliteitverhouding.

We kijken uit naar de mogelijkheid om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Hotel Albert 1.

Met vriendelijke groeten,

Team Hotel Albert 1


●●●●●○○○○○

08.11.2023,
Peter & Monica
,
Leeftijd 50-60 jaar

Heerlijk hotel voor een dagtrip Brugge.

Beste Peter en Monica,

Dank u wel voor uw prachtige beoordeling van Hotel Albert 1. We zijn verheugd te horen dat uw dagtrip naar Brugge zo aangenaam was en dat ons hotel heeft bijgedragen aan een heerlijke ervaring.

We waarderen uw positieve feedback over de vriendelijkheid bij de receptie, de netheid en volledige voorzieningen in de kamer, de gunstige locatie dicht bij het centrum, en de algehele netheid van het hotel.

Fijn dat u ook genoten heeft van het ontbijt en dat er voor ieder wat wils was. We zijn blij dat de Social Deal actie voor u ook een goede keuze was.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Hotel Albert 1.

Met vriendelijke groeten,

Team Hotel Albert 1


●●●●●○○○○○

21.09.2023,
Leeftijd 20-30 jaar

Zeer aangenaam, een aanrader!

Hartelijk dank voor uw fantastische recensie! We waarderen uw vriendelijke woorden echt en zijn blij om te weten dat u ons zou aanbevelen. We kunnen niet wachten om u weer te verwelkomen voor een onvergetelijk verblijf in Hotel Albert 1!
Met vriendelijke groeten,
Christoph en team


●●●●●○○○○○

30.08.2023,
Paul en Sas Coppus
,
Leeftijd 50-60 jaar

We hebben een uitstekend weekend gehad, mede door jullie. We komen heel graag terug.

Beste Paul en Sas,

Wat fantastisch om te horen dat u een uitstekend weekend heeft gehad en dat Hotel Albert 1 heeft bijgedragen aan uw positieve ervaring! We waarderen uw lovende woorden en zijn verheugd dat u vriendelijkheid, behulpzaamheid, netheid en de centrale ligging waardeerde.

Het doet ons deugd dat alles naar wens was en dat u graag terugkomt. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te verwelkomen bij Hotel Albert 1. Als u specifieke voorkeuren heeft voor uw volgende verblijf, laat het ons gerust weten.

Hartelijke groeten,

Team Hotel Albert 1


●●●●●○○○○○

02.08.2023,
Rijs
,
Leeftijd 40-50 jaar

Ideaal hotel voor weekend Brugge. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling!
We zijn blij te horen dat u ons hotel ideaal vond voor uw weekend in Brugge. We doen er alles aan om onze gasten waar voor hun geld te geven, dus we zijn blij om te weten dat u tevreden was met de prijs-kwaliteitverhouding. We hopen dat je een geweldige tijd hebt gehad met het verkennen van de stad en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te verwelkomen.
Met vriendelijke groeten,
Christoph en team


●●●●●○○○○○

27.06.2023,
Liesbeth
,
Leeftijd 60-70 jaar

Prima hotel met goed ontbijt

Hartelijk dank voor uw beoordeling! We zijn blij om te horen dat u genoten heeft van uw verblijf in ons hotel. Het is fijn dat u het ontbijt goed vond en het personeel bij de receptie snel en vriendelijk. We zijn ook blij dat u de airconditioning en het comfortabele bed in uw kamer fijn vond. Onze centrale ligging is zeker een pluspunt voor het verkennen van Brugge. Bedankt voor het kiezen van Hotel Albert 1, we hopen u snel weer te mogen verwelkomen!
Christoph en team


●●●●●○○○○○

01.06.2023,
Micha
,
Leeftijd 50-60 jaar

Een hotel met vriendelijk personeel en alles dik in orde

Bedankt voor het verblijf en de mooie score.
blij dat u onze service apprecieerde.
Graag tot ziens !
Met vriendelijke groeten,
Christoph en team


●●●●●○○○○○

17.05.2023,
Veuchelen Renate
,
Leeftijd 60-70 jaar

Een gezellig hotel dat wordt uitgebaat door mensen met ervaring door de jaren heen. Het was ons 2de verblijf hier nu en wij komen zeker nog terug !

Beste Renate,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en voor uw keuze om weer bij ons te verblijven! We zijn blij te horen dat u een goede ervaring met ons heeft gehad en we hopen dat dit in de toekomst zo blijft. Ons personeel heeft vele jaren ervaring en zijn toegewijd om de best mogelijke gastvrijheid service te bieden. We kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen!
Met vriendelijke groeten,
Christoph en team


●●●●●○○○○○

03.05.2023,
Bruno
,
Leeftijd 50-60 jaar

Alles top

bedankt voor het verblijf.
blij te lezen dat alles top was.
graag tot ziens

%et vriendelijke groeten,

Christoph en team