Reviews

Hotel Albert 1
Koning Albert-I-laan 2 ('t Zand)
8000 Bruges



Positieve reviews: 89.2 %
Aantal reviews: 30

●●●●●
○○○○○

Service:
●●●●●
○○○○○
Kamer:
●●●●●
○○○○○
Locatie:
●●●●●
○○○○○
Hygiëne:
●●●●●
○○○○○
Prijs/kwaliteit verhouding:
●●●●●
○○○○○
Ontbijt:
●●●●●
○○○○○


●●●●●○○○○○

21.05.2019,
Leeftijd 40-50 jaar

Prettige sfeer, aangenaam hotel!

bedankt voor uw verblijf. leuk te lezen dat er een prettige, aangename sfeer is in het hotel. we kijken alvast uit naar een eventueel volgend bezoek. tot ziens.


●●●●●○○○○○

25.04.2019,
Arjen S.
,
Leeftijd 30-40 jaar

Heerlijk hotel, vriendelijk personeel op een top hotel.

Geachte familie ,wij danken u hartelijk om uw ervaringen te delen van het Hotel Albert 1! Uw woorden zijn een grote beloning voor het hele team. We zijn blij dat het Hotel en dus de familiekamer, aan uw verwachtingen voldeed. Wij heten u graag van harte welkom voor uw volgende bezoek aan Brugge. Hartelijke groeten. Christoph en team


●●●●●○○○○○

22.04.2019,
Leeftijd 60-70 jaar

Goed onthaal en rustig gelegen

Bedankt voor uw verblijf bij ons. leuk te lezen ivm het goede onthaal en de rustige ligging. het zou een genoegen zijn U in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Christoph & team


●●●●●○○○○○

21.04.2019,
Leeftijd 60-70 jaar

Prettig, gezellig hotel, waar je je welkom voelt.

bedankt voor uw verblijf. we waarderen uw feedback. leuk te lezen dat u zich welkom voelde. wat de bedoeling is uiteraard.het euvel met de kraan en zeepbakje is inmiddels opgelost. bedankt om dit te melden. we hopen u opnieuw te mogen verwelkomen in de toekomst. christoph & personeel.


●●●●●○○○○○

16.04.2019,
Leeftijd 50-60 jaar

Goede plek voor een meerdaags bezoek aan Brugge.

Bedankt voor uw verblijf. we waarderen uw positieve feedback.leuk te lezen dat u de locatie goed vond.we kijken er al naar uit u in de toekomst opnieuw te kunnen verwelkomen. Christoph & team


●●●●●○○○○○

13.04.2019,
Leeftijd 40-50 jaar

Positief. Aanrader !

Bedankt voor uw verblijf. we waarderen uw positieve feedback.leuk te lezen dat u ons hotel als positief ervaarde en het een aanrader vindt. We kijken er al naar uit u in de toekomst opnieuw te kunnen verwelkomen. Christoph & team


●●●●●○○○○○

11.12.2018,
Peter
,
Leeftijd 60-70 jaar

We hebben het verblijf als zeer prettig ervaren en zouden het zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

Dank u hartelijk voor de tijd om uw ervaring bij Hotel Albert 1 te delen!
Uw woorden zijn een grote beloning voor het hele team.
Wij zijn verheugd dat de hotel voldeed aan uw wensen.
We zouden U graag opnieuw verwelkomen voor uw volgende uitje Brugge.
Vriendelijke groeten. Christoph & team


●●●●●○○○○○

03.11.2018,
Lisette van K.
,
Leeftijd 20-30 jaar

Wij hebben een fijn verblijf gehad. We raden albert zeker aan bij andere.

Beste Lisette, bedankt voor uw verblijf bij ons. leuk te horen dat u het een fijne kamer vond en dat het ontbijt uitgebreid was met veel keuze.ook de locatie vond u super . we kunnen alleen maar blij zijn met deze commentaren. spijtig te horen dat het bij het onthaal wat misliep. De invallende receptioniste heeft idd een ander kamer toebedeeld. ttz er was een kamer voorzien met 3 aparte bedden voor u, weliswaar zelfde type . de dame in kwestie was het dus niet gewoon . bij deze wensen wij ons te excuseren voor haar minder enthousiast gedrag en kunde. we hopen alsnog dat u hotel Albert 1 verkiest bij een volgend bezoek aan Brugge. met vriendelijke groeten. christoph & team.


●●●●●○○○○○

25.09.2018,
Leeftijd 30-40 jaar

Aangenaam verblijf met vriendelijke service. Ook de ontbijtdame heeft ons heerlijk in de watten gelegd. Regelmatig aanvullen van ontbijt en koffie was top.

bedankt voor uw verblijf bij ons . we waarderen uw tijd om een rescensie te schrijven.. de minpunten worden aangepakt. De positieve noot over onze ontbijtdame zullen we aan haar meedelen. we hopen alsnog dat u genoten heeft en dat we u in de toekomst nog mogen verwelkomen. Met vriendelijke groeten, Christoph & Personeel


●●●●●○○○○○

04.08.2018,
Leeftijd 40-50 jaar

Heel verzorgt ontbijt

bedankt voor uw verblijf bij ons.. leuk te lezen dat u het ontbijt heel verzorgd vond. we hopen u in de toekomst nog te mogen verwelkomen. tot ziens


●●●●●○○○○○

19.06.2018,
Jean
,
Leeftijd 60-70 jaar

Het verblijf was super. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ontbijt was lekker.

bedankt voor uw verblijf bij ons. blij dat u genoten heeft en dat het super was. we ontvangen u graag terug in de toekomst. met vriendelijke groeten, Christoph


●●●●●○○○○○

10.04.2018,
Leeftijd 30-40 jaar

Heel fijn verblijf. Goed bed, super ontbijt. En een heel proper hotel

bedankt voor uw verblijf bij ons ! we waarderen uw feedback. leuk te lezen dat u ons ontbijt super goed vond. tot ziens


●●●●●○○○○○

17.03.2018,
Georg W.
,
Leeftijd 40-50 jaar

Ik vond de matras veel te zacht en heb dan achteraf klachten.

bedankt voor uw feedback. wat de matrassen betreft ; deze zijn nieuw sinds oktober 2016 op deze kamer. mvg


●●●●●○○○○○

06.03.2018,
Jaspers
,
Leeftijd 40-50 jaar

Klein gezellig hotel in ‘t centrum van Brugge. Goed bereikbaar.
Persoonlijke service bij ‘t ontbijt.
Zeker een aanrader !!!!

bedankt voor uw verblijf bij ons. leuk te lezen dat U ons hotel als aanrader kenmerkt. tot ziens !


●●●●●○○○○○

06.03.2018,
Leeftijd 40-50 jaar

Prima locatie, fijne familiekamer zeker met wat grotere kinderen (2x tweepersoonsbed). Het ontbijt is zeker het sterkste punt van het hotel.

bedankt voor uw verblijf bij ons. we waarderen uw feedback over de indeling van de familiekamer alsook het ontbijt die u een sterk punt vond. tot ziens !


●●●●●○○○○○

18.02.2018,
Leeftijd 60-70 jaar

Zoals wij verwachten en gewend zijn in dit Hotel. De verbeteringen sinds ons vorige bezoek, leiden tot een vervolg als wij Brugge bezoeken.

Beste Gerrit, bedankt voor uw verblijf bij ons. uw kamer is sinds vorig jaar volledig gerenoveerd..we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen
met vriendelijke groet


●●●●●○○○○○

16.02.2018,
Elonka G.
,
Leeftijd 50-60 jaar

Fijn hotel voor korte citytrip.

Beste Elonka, bedankt voor uw verblijf...leuk te lezen dat u het een fijn hotel vond...tot ziens !


●●●●●○○○○○

14.02.2018,
Leeftijd 30-40 jaar

Goed hotel kortbij het stadscentrum. Goed ontbijt waar alles aanwezig was. Kamers waren proper

Bedankt voor uw verblijf. we appreciëren uw tijd voor deze review.


●●●●●○○○○○

23.01.2018,
Robert van der S.
,
Leeftijd 30-40 jaar

Aanrader voor een weekendje Brugge. De locatie naast parkeergarage en centrum is zeer prettig. Kamer was schoon. Vriendelijke ontvangst. Vooral het meedenken om mijn jarige vriendin te verrassen was helemaal top!

Beste Robert, bedankt voor uw verblijf. we doen er alles aan om het onze gasten naar hun zin te hebben. we appreciëren uw waarderingen. we hopen dat uw verblijf nog lang in het geheugen blijft. tot ziens !


●●●●●○○○○○

14.01.2018,
Johan
,
Leeftijd 60-70 jaar

Heel mooi, waardig en rustig hotelletje, ideaal gelegen om Brugge te bezoeken

bedankt voor uw verblijf. we waarderen uw positieve feedback over ons personeel, de kamer waarvan u vindt dat deze een goede belichting heeft en de locatie van het hotel. tot ziens !